Contact

Mijn naam is Deleaan Ruitenberg. Ik ben psycholoog, gecertificeerd rouwtherapeut,  EMDR therapeut, (leer)supervisor, coach en trainer.

Naast mijn praktijk in Amsterdam ben ik methodiekdocent en coördinator binnen het hoger beroepsonderwijs. Daar begeleid ik naast mijn taak als docent,  jongvolwassenen uit verschillende culturen die in aanraking zijn gekomen met ingrijpende gebeurtenissen. In het verleden heb ik als hulpverlener gewerkt bij Slachtofferhulp. In 2013 heb ik samen met mijn  collega Josine van Loon het boek Werken met doelgroepen in de Sociaal Juridische Dienstverlening uitgebracht. In november 2018 is de 2e editie van dit boek gepubliceerd. Daarnaast ben ik als zelfstandig docent, supervisor en leertherapeut verbonden aan de post hbo opleiding Verlies en Rouwtherapie en Psychosociale therapie van de Sociale Academie Utrecht  en als supervisor aan de huisartsenopleiding van de VUmc.

Kennismaken?

Neem contact met me op via deleaan.ruitenberg@me.com of

telefonisch via nummer:  06-25295362

Mijn praktijk

Het Coachhuis
Van Eeghenlaan 27
Amsterdam

Dinsdag is mijn praktijkdag.

Bereikbaarheid

Het Coachhuis Amsterdam – Vondelpark is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Klik hier voor de route

Openbaar vervoer

Klik hier voor meer ov informatie

Parkeren

U kunt (betaald) parkeren voor de deur. En er zijn 2 oplaadpunten in de buurt op de van Eeghenlaan nummer 2 en nummer 70.

Let op, dit is niet mijn postadres. Mocht je me willen benaderen, mail mij dan via bovenstaande mailadres.